#covid19 VASCAR doneaza 1.000 de kituri de testare

#covid19 VASCAR doneaza 1.000 de kituri de testare


VASCAR, unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve, sustine eforturile de combatere a noului SARS-CoV-2 si doneaza Spitalului Judetean de Urgenta din Vaslui 100 de combinezoane de protectie si 1.000 de kituri de testare.

„In contextul in care tara noastra se confrunta cu efectele pandemiei de COVID-19, solidaritatea este extrem de importanta. Dorim sa ne implicam in sustinerea eforturilor de a opri raspandirea virusului si in protejarea personalului medical din prima linie, spune Vlad Ciuburciu, Director General VASCAR.

 vascar2

„Speram ca aceasta contributie sa faciliteze cresterea accesului persoanelor posibil infectate cu coronavirus la o testare rapida, in judetul Vaslui. Vom continua sa fim alaturi de autoritatile medicale locale si sa ajutam ori de cate ori e nevoie, astfel incat sa minimizam efectele pandemiei si sa depasim cat mai curand aceasta situatie dificila”, adauga Vlad Ciuburciu. 

vascar4  

Infiintata in 1984 la Vaslui, VASCAR este o companie cu capital 100% romanesc cu o evolutie organica pe o piata extrem de competitiva. Astazi, Vascar este unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve din Romania, oferind produse nu doar gustoase, ci si sanatoase, sub marcile Vascar si Moldova in Bucate.

 

Pentru VASCAR lucreaza mai mult de 350 de angajati, iar compania detine o fabrica de procesare la Vaslui si 22 magazine proprii in regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune. Vascar SA detine brandurile Vascar si Moldova in Bucate. Produsele sunt distribuite la nivel national, in hypermarket-uri si magazine traditionale partenere. De asemenea, VASCAR este o companie care produce produse “marca proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market si Lidl. VASCAR a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 20,5 milioane de euro la finalul lui 2019, in crestere cu 13,5% fata de anul precedent.Poti fi interesat si de