#covid19 Kaufland le ofera bonusuri generoase angajatilor

#covid19 Kaufland le ofera bonusuri generoase angajatilor


Kaufland Romania ofera un bonus de 1,6 milioane euro echipelor sale "din linia intai", din magazine si depozite, si introduce plata imediata a orelor suplimentare efectuate in aceasta perioada, conform criteriilor interne, pentru a le sprijini eforturile deosebite depuse in aceste zile, potrivit unui comunicat.

"Sunt deosebit de recunoscator echipelor noastre, in aceste zile de grea incercare pentru o lume intreaga. Sunt mandru de implicarea colegilor mei si le multumesc pentru eforturile iesite din comun, unele dintre ele care poate nu se vad cu ochiul liber. Intelegem rolul pe care il avem in aceasta perioada si vom continua sa fim alaturi de echipele noastre din linia intai cu tot sprijinul de care vor avea nevoie", declara Marco Hobl, CEO Kaufland Romania.

 

Totodata, din dorinta de a proteja angajatii mai vulnerabili, compania a luat hotararea ca persoanele cu varsta de peste 65 de ani si gravidele sa intre in concediu platit, daca doresc. De asemenea, Kaufland a introdus in magazine masuri suplimentare de protectie a angajatilor, ce includ dotarea caselor de marcat cu geamuri de protectie, cu dispensere cu dezinfectant gratuit, manusi de unica folosinta, dezinfectarea frecventa a tuturor spatiilor comune si obiectelor de uz larg, amplasarea benzilor de semnalizare a distantei de siguranta, signalistica ce promoveaza mesajele de preventie si derularea unei campanii de responsabilizare a clientilor la cumparaturi.

 

"Echipele Kaufland au la dispozitie si o linie telefonica dedicata, pentru informarea corecta si completa. Compania se angajeaza sa ia toate masurile necesare pentru a proteja siguranta colegilor si a clientilor, in linie cu evolutia situatiei actuale.", se mai precizeaza in comunicat.Poti fi interesat si de