"Ziua macelarului" a deschis Meat Attraction 2019
Miercuri, 18 Septembrie 2019

Miercuri, 18 Septembrie 2019
In felul acesta a fost sarbatorita pentru prima data Ziua macelarului si a mezelarului (El Día del Carnicero y Charcutero), dedicata profesionistilor din sector.
La conferinta organizata de Asociatia Macelarilor din Spania s-a insistat pe nevoia de a revolutiona industria carnii.
"Tatal meu este un macelar celebru, iar cea mai mare provocare a mea a fost sa fac ceva diferit. Este o competitie in intreaga industrie si trebuie mereu sa inovezi. Trebuie sa gandesti diferit, sa intelegi nevoile clientilor pentru a avea un business de succes", a declarat Anthony Puharich, cel mai bun macelar din Australia.
Impreuna cu Carlos Catalá, de la Carnicería Catalán, si cu Álex Castan, care reprezinta Sanmarti 1850, cei trei au vorbit despre revolutia de care are nevoie industria carnii si despre produsele unicat cu care producatorii trebuie sa iasa in intampinarea clientilor lor. Strategia pe care mizeaza cu totii este bazata in primul rand pe calitate, pe produse curate.
La Madrid se afla si un reprezentant al revistei INDUSTRIA CARNII.RO, care va trasmite permanent informatii si imagini de la eveniment.
Retetele noi, cu combinatii asezonate perfect, gata de pus pe gratar, si ambalaje care iti trezes...
"La achizitionarea produselor alimentare: verificati cu atentie aspectul carnii tocate; nu cumpar...
Carnea de pui ramane un aliment esential in dieta romanilor, insa tot mai multi consumatori cer t...