Cris-Tim sponsorizeaza Echipa Nationala de Fotbal U21

Cris-Tim sponsorizeaza Echipa Nationala de Fotbal U21


Grupul Cris-Tim si Federatia Romana de Fotbal au demarat un parteneriat strategic cu o durata de patru ani, prin care compania sustine Echipa Nationala de Fotbal U21 si Cupa Romaniei.

Prin acest parteneriat, Grupul Cris-Tim, companie de familie, face un nou pas in strategia sa de dezvoltare durabila, prin promovarea si contributia adusa in dezvoltarea tinerelor generatii.

 

„Acest parteneriat este un prim pas pe care il facem in lumea sportului, un fenomen la fel de iubit pe orice meridian, precum si pe plan intern. Insa nu ne este straina performanta, fapt pentru care vrem sa fim alaturi de aceasta echipa atat la EURO 2019 cat si la Campionatul European 2021. Promisiunea noastra este sa investim in sustinerea tinerilor, cei care pot aduce schimbarea, la fel cum Cris -Tim aduce constant noutati si implementeaza noi standarde de referinta in industria alimentara. Dorim sa fim aproape de noul nostru partener, asa cum zilnic suntem aproape de clientii nostri din intreaga Romanie”, a declarat Radu Timis Jr., director comercial Cris-Tim.

 

In linie cu valorile promovate de companie: grija pentru oameni, responsabilitatea, inovatia, traditia si calitatea, Cris-Tim este alaturi de Nationala U21 in cursa sa pentru performanta si saluta asocierea cu o competitie de traditie, Cupa Romaniei.

 

„Ma bucur ca inca o companie romaneasca de prestigiu, un lider de piata, se alatura Federatiei Romane de Fotbal. Cris-Tim, un brand national important, vine alaturi de tricolorii U21 inainte de cea mai mare provocare din cariera lor de pana acum, turneul final din Italia si San Marino, alegand astfel sa investeasca in viitorul fotbalului romanesc. De asemenea, la fel de important, noul nostru partener sustine Cupa Romaniei, o competitie renascuta in urma proiectului FRF de rebranding si promovare. Continuam, astfel, cu succes strategia comerciala care reprezinta un model in asigurarea suportului optim pentru performanta sportiva”, a spus Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal.Poti fi interesat si de