Cherkizovo raporteaza cresteri ale volumelor in toate segmentele, in 2017
Miercuri, 31 Ianuarie 2018
Miercuri, 31 Ianuarie 2018
Segmentul de pui a inregistrat cele mai mici castiguri - cu 4% mai mult decat in ??2016, de la 500.321 la 522.500 de tone.
Fabrica de productie de carne de curcan din Tambov a atins capacitatea de 45.000 de tone / an in octombrie 2017, cu vanzari de 10.009 tone in trimestrul al patrulea.
Volumul vanzarilor la divizia de procesare a carnii a crescut cu 9%, la 236.638 tone, de la 218.085 tone in 2016.
Principalii factori care au condus la aceasta evolutie sunt cresterea cotei de piata in lanturile de retail modern si dezvoltarea ulterioara a ofertei de carnati si produse din carne de porc.
Volumele productiei de carne de porc au crescut cu 15% fata de anul precedent, la 211.750 tone (2016: 184.766 tone).
In 2017, pretul mediu de vanzare a crescut cu 3% fata de anul precedent la 1,61 dolari (90,77 RUB) / kg, in mare parte datorita cresterii puterii de cumparare a consumatorilor.
Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati Universitatea „Dunarea de Jos”...
Reteaua de restaurante quick service a ajuns la 75 de locatii si a vandut, in 2023, produse de in...
3 din 10 romani aloca un buget mai mare, pe masura scumpirilor In contextul valurilor de scumpir...