Supremia Grup a lansat Gusticus


Cel mai mare producator de condimente si ingrediente pentru industria alimentara din Romania, Supremia Grup, isi extinde portofoliul de produse oferind solutii complete destinate segmentului HoReCa Fine Dining.

supremia grCel mai mare producator de condimente si ingrediente pentru industria alimentara din Romania, Supremia Grup, isi extinde portofoliul de produse oferind solutii complete destinate segmentului HoReCa Fine Dining.
In urma prospectarii pietei si a investigarii dorintelor expertilor in gastronomie, Supremia Grup a lansat Gusticus, un brand premium destinat tuturor de la bucatari profesionisti la amatori.

Produsele Gusticus vin in ambalaje de 900 ml si 1.800 ml, adaptandu-se nevoilor consumatorilor. Sistemul de inchidere ermetica si forma patrata, usor de manuit eficietizeaza procesul de gatit, acestea integrandu-se cu usurinta in decorul fiecarei bucatarii, utilizarea lor fiind facila.

Gusticus ofera o gama larga si complexa de produse de tip convenience alcatuita din condimente si semipreparate precum marinade pentru carne, mixuri pentru mancaruri si baze pentru sosuri pentru toti adeptii experientelor fine dining.

Categoria condimentelor speciale din gama Gusticus, termosterilizate, transpun prin savoare exotismul specific tarilor de provenienta precum Polonia, Egipt, Vietnam, Indonezia, India, Turcia, Romania, Guatemala si multe altele.

Consumatorii pot alege dintr-o varietate de condimente, atent selectionate precum anason, chilli, sare de himalaya, boia, oregano, rozmarin, nucsoara, mace, maghiran, piper etc.

Marinadele Gusticus invaluie preparatele speciale pe baza de carne sau paste intr-un gust unic, intens-aromat. Gustul preparatelor pe baza de carne alba poate fi potentat folosind Cajun Marinade, Pui Marinade sau Fish Marinade, iar pentru carnea rosie sunt destinate produsele Spicy Marinade, Steak Marinade sau Lamb Marinade.

Finetea gustului, este data de sosurile Gusticus. De la paste, la mancaruri orientale sau baze pentru preparate sofisticate Gusticus pune la dispozitie produse premium cu accente internationale precum: Sos Carbonara, Sos Chinezesc, Sos Piper Verde, Sos Lemon Butter, Sos Olandez, Sos Bechamel, Sos Demi Glace, Sos Brun Spaniol.


Poti fi interesat si de