PROFI incheie luna august cu 16 magazine noi

PROFI incheie luna august cu 16 magazine noi


Reteaua de magazine PROFI a inaugurat, in ultima zi a lunii august, sapte unitati in localitatile Dofteana, Contesti, Perisoru, Falticeni, Draganesti-Olt si Brasov.

profi dofteanaReteaua de magazine PROFI a inaugurat, in ultima zi a lunii august, sapte unitati in localitatile Dofteana, Contesti, Perisoru, Falticeni, Draganesti-Olt si Brasov.


In luna august, PROFI a deschis in total 16 magazine, dintre care cinci in format City, sapte in format Loco si patru in format Standard.

Magazinele din Dofteana, Contesti si Perisoru functioneaza in format Loco. Cel din Dofteana, judetul Bacau, se gaseste pe str. Centru, nr. 366, si dispune de o suprafata totala de 320 mp, cu o sala de vanzari de 190 mp.

Cel din Contesti, judetul Teleorman, este situat pe str. Principala, nr.194, si are o suprafata totala de 357 mp, din care suprafata de vanzari este de 229 mp.

Cu o suprafata totala de 301 mp, din care sala de vanzari masoara 196 mp, unitatea din Perisoru se afla pe str. Castanului, nr. 2.

Magazinul din Falticeni, cel de-al 26-lea din judetul Suceava, se prezinta in format Standard si este amplasat pe str. Republicii, la parterul blocului nr.43. Are o suprafata totala de 462 mp, sala de vanzari fiind de 335 mp.

In acelasi format, magazinul din Draganesti-Olt, judetul Olt, se afla pe str. N. Titulescu, nr. 219, si are o suprafata totala de 581 mp, suprafata de vanzari fiind de 379 mp.

Tot pe 31 august, au fost inaugurate in localitatea Brasov doua magazine PROFI City. Unul este amplasat pe str. Gospodarilor, nr.5, cu o suprafata totala de 390 mp, din care sala de vanzari masoara 261 mp; celalalt functioneaza pe str. Dacia, nr.69, bl.18, si dispune de o suprafata totala de 402 mp, din care suprafata de vanzari masoara 295 mp.

Retailerul PROFI a ajuns astfel la un total de 610 magazine, in 337 de localitati.


Poti fi interesat si de