Numarul mare de animale din Germania pune presiuni asupra mediului
Joi, 18 Ianuarie 2018
Joi, 18 Ianuarie 2018
„Nu este o strategie sustenabila sa umpli fiecare frigider din China cu carne de porc din Germania. In unele regiuni din Germania sunt crescute prea multe animale. Acest lucru pune presiuni asupra mediului”, a apreciat Barbara Hendricks.
Oficialul a cerut introducerea unor restrictii asupra numarului de porci, vite si pasari care pot fi crescute pe o anumita suprafata de teren tinand cont de suprafetele de teren disponibile si cantitatea de balegar produsa. De asemenea, ministrul Mediului si-a exprimat regretul ca un proiect legislativ destinat limitarii marimii unei ferme de crestere a animalelor a fost blocat in ultima legislatura.
Declaratiile facute de Barbara Hendricks vin intr-un moment in care crescatorii de porci din Germania sunt amenintati de o epidemie de pesta porcina africana care se intinde in Europa de Est, dar care nu a trecut inca frontiera in Germania.
Potrivit unui studiu publicat anul trecut, agricultura este unul dintre principalii factori responsabili pentru incalzirea globala. Un studiu publicat in PNAS, o publicatie editata de National Academy of Sciences,arata ca, in ultimele doua secole, o cantitate de aproximativ 133 miliarde de tone de carbon a fost scoasa din sol ca urmare a lucrarilor agricole.
Döner este un fel de mancare tipic turcesc, care mai este frecvent numit „kebab”...
“Am observat in ultimii 3 ani o crestere semnificativa pentru comenzile de mici si anticipa...
Analizele efectuate de Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Bucuresti au confirmat focaru...