Mega Image deschide primul magazin din Cluj-Napoca

Mega Image deschide primul magazin din Cluj-Napoca


Mega Image anunta lansarea pe piata din Cluj prin deschiderea primului sau supermarket din Cluj-Napoca.

mega imMega Image anunta lansarea pe piata din Cluj prin deschiderea primului sau supermarket din Cluj-Napoca.
Acesta este situat intr-o locatie centrala, in cadrul galeriei comerciale Platinia, din Calea Manastur nr. 2 6, fiind amenajat pe o suprafata de aproximativ 900 de metri patrati.

Lansarea pe piata din Cluj reprezinta un moment de referinta in dezvoltarea companiei noastre. Practic, este pasul pe care il facem mai departe pe o piata cu un context local diferit, cu un specific gastronomic in care putem sa aducem o valoare adaugata prin oferta noastra de produse la cele mai bune standarde de calitate si preturi, prin formatul unic al magazinelor si cu un design modern. De asemenea, continuam angajamentul nostru de sus?inere si promovare a producatorilor locali. Astfel, vom oferi clujenilor fructe si legume proaspete de sezon, de la producatorii locali, alaturi de branduri locale de carne si panificatie. Avem incredere ca experienta la cumparaturi pe care o vom oferi clujenilor va fi apreciata si va fi o sursa de inspiratie buna pentru stilul lor de viata autentic. Pana la finalul anului in curs, vom continua sa deschidem si alte magazine Mega Image in Cluj- Napoca, pentru a veni cat mai mult in intampinarea clujenilor, pe un teritoriu familiar acestora, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile, afirma Vassilis Stavrou, Director General Mega Image.

Primul magazin Mega Image din Cluj include o mare varietate de produse marca proprie, recunoscute prin calitate, precum si noua gama de produse ready-meal Mega Apetit ce se vor regasi intr-o zona dedicata. Pentru a se integra cat mai bine in specificul local, Mega Image a incheiat parteneriate cu producatori locali, pentru a oferi produse locale de calitate superioara.

Peste zece producatori locali de legume si fructe, printre care si Cooperativa Lunca Somesului Mic, vor oferi in sortimentatia Mega Image produse proaspete de sezon. In plus, doi dintre cei mai cunoscuti producatori locali, producatorul de preparate din carne Moldovan Carmangeria Sannicoara si producatorul de produse de panificatie si patiserie, PaneMar, s-au alaturat Mega Image si vor oferi o gama speciala de produse in cadrul magazinului.

Sambata, 8 aprilie 2017, magazinul se va deschide pentru clienti incepand cu ora 10.


Poti fi interesat si de