MARIFLOR a lansat sunca de macelarie

MARIFLOR a lansat sunca de macelarie


Producatorul de mezeluri MARIFLOR mizeaza pe succesul suncii traditionale, prin lansarea unui nou produs - sunca de macelarie.

mariflor suncaProducatorul de mezeluri MARIFLOR mizeaza pe succesul suncii traditionale, prin lansarea unui nou produs - sunca de macelarie.


Am lansat un sortiment nou - sunca de macelarie, produs fiert, in varianta afumat si neafumat. La finalul a trei ani de teste, colegul meu, din cadrul departamentului de cercetare, a reusit sa creeze acest produs natural, de calitate exceptionala. Am introdus sunca in unele magazine si am fost placut surprinsi de cantitatea care a fost vanduta, dar si de faptul ca multi dintre clienti au revenit si au cumparat din nou, a declarat Gavril Muresan, director general MARIFLOR.

Desfacerea produselor MARIFLOR se face in tara prin magazine proprii (Cluj-Napoca, Gherla, Dej si Huedin) si societati comerciale din Bucuresti, Bistrita-Nasaud, Mure?, Salaj, Maramure?, Bihor si Satu Mare. Producatorul are contracte cu retelele de magazine mari precum Auchan si Mega Image.

Produsele MARIFLOR ajung in mai multe regiuni din Anglia, Franta, Germania, Italia, Spania, Belgia, Cipru si Austria.


Poti fi interesat si de