Maestrul bucatar Horia Virlan a gatit cu produse Moldova in Bucate

Maestrul bucatar Horia Virlan a gatit cu produse Moldova in Bucate


Sute de clienti au trecut pragul magazinului Auchan Titan, in cursul acestei saptamani, si au asistat la un show culinar incendiar sustinut de Chef Horia Virlan. Cei care au ramas pana la final au fost rasplatiti cu bucate delicioase, pregatite cu talent si pasiune.

horia varlan mSute de clienti au trecut pragul magazinului Auchan Titan, in cursul acestei saptamani, si au asistat la un show culinar incendiar sustinut de Chef Horia Virlan. Cei care au ramas pana la final au fost rasplatiti cu bucate delicioase, pregatite cu talent si pasiune.

Ingredientele principale au fost produse din gama Moldova in Bucate de la Vascar.

Mushiul file taranesc, Sunculita taraneasca, Salamul Victoria si carnatii Bucovineni, toate din gama Moldova in bucate, s-au transformat in preparate delicioase, pregatite dupa retete consacrate ale maestrului Horia Virlan: Muschi file taranesc in sos fin de ciuperci de padure si ierburi aromate, Paste rigatoni in sos din sunculita taraneasca si rosii coapte, Piept de pui umplut cu salam Victoria si Mozzarella, in sos de rosii sau Salata calda cu carnati Bucovineni si cartofi noi.

Preparatele Moldova in bucate, sunt obtinute dupa o reteta traditionala, folosind carne de cea mai buna calitate si condimente naturale.

Produsele noastre nu sunt doar delicioase, ci si sanatoase, ideale pentru o gustare rapida, sau ca baza pentru mancaruri. Este al doilea cooking show live organizat de Vascar si ne propunem sa continuam aceasta serie, a declarat Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.


Poti fi interesat si de