APIA: Cererile pentru platile pe bunastarea animalelor se depun pana la 31 ianuarie

APIA: Cererile pentru platile pe bunastarea animalelor se depun pana la 31 ianuarie


Cererile de plata si deconturile justificative pentru angajamentele aflate in derulare in cadrul Masurii 14T - Plati privind bunastarea animalelor 'porcine si pasari' se pot depune pana pe 31 ianuarie, respectiv 18 ianuarie 2018, a anuntat Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).

porci covasna3Cererile de plata si deconturile justificative pentru angajamentele aflate in derulare in cadrul Masurii 14T - Plati privind bunastarea animalelor 'porcine si pasari' se pot depune pana pe 31 ianuarie, respectiv 18 ianuarie 2018, a anuntat Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).


Astfel, perioada de depunere a cererilor de plata pentru pachetul 'porcine' este 3 - 31 ianuarie 2018 pentru categoriile porci grasi, scroafe si scrofite aferente sesiunii III anul 5, iar pentru pachetul 'pasare' cererile se depun in acelasi interval de timp pentru categoriile pui carne, pui curca, gaini ouatoare, gaini rase grele aferente sesiunii II anul 5.

De asemenea, perioada de depunere a decontului justificativ aferent trimestrului 4, pentru pachetul 'porcine', categoriile porci grasi, scroafe si scrofite aferente sesiunii I anul 5.1, precum si pentru sesiunea III anul 4, este 3 - 18 ianuarie 2018. Perioada de depunere a decontului justificativ pe trimestrul 4 este similara si la 'pasari' pentru categoriile pui carne, pui curca, gaini ouatoare, gaini rase grele aferente sesiunii I anul 5.1, precum si pentru sesiunea II anul 4.


Poti fi interesat si de