Abordare multidimensionala pentru prevenirea risipei alimentare

Abordare multidimensionala pentru prevenirea risipei alimentare


La Interpack 2017, cel mai mare targ international dedicat industriei de ambalaje, un eveniment de importanta majora va fi congresul SAVE FOOD.

risipaLa Interpack 2017, cel mai mare targ international dedicat industriei de ambalaje, un eveniment de importanta majora va fi congresul SAVE FOOD.


Acesta este organizat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura (FAO), Programul Natiunilor Unite pentru Mediu (UNEP) si Messe Dsseldorf, in parteneriat cu companii de top la nivel mondial, organizatii si institute de cercetare.

In cadrul congresului, speakeri din sfera politica, mediul de afaceri si societatea civila vor incerca sa identifice solutii pentru a preveni pierderea de alimente si risipa de-a lungul lantului valoric.

Acest lucru presupune realizarea unei infrastructuri adecvate disponibile, reexaminarea si modificarea standardelor pentru ambalare, cresterea gradului de constientizare in randul actorilor din lantul alimentar si al consumatorilor si, nu in ultimul rand, pe ambalajul propriu-zis.

Unul dintre speakeri este Christian Traumann, director financiar Multivac, care va prezenta rolul pe care conceptele inovative de ambalare il au asupra pierderilor alimentare.

Targul Interpack 2017 se va desfasura in perioada 4-10 mai, la Dsseldorf.


Poti fi interesat si de