Virgil Ciausoiu, Avicarvil, analizeaza situatia sectorului carnii de pasare
Luni, 08 Aprilie 2019
Luni, 08 Aprilie 2019
Virgil Ciausoiu este unul dintre profesionistii sectorului de carne de pasare, activand de 20 de ani in aceasta industrie. El va vorbi despre dezvoltarea sectorului de pasare in Romania, despre piata internationala si cea de export, va puncta tendintele si provocarile in domeniu.
Avicarvil (La Provincia), parte a grupului de firme Carmistin, reprezinta un sistem integrat complex, ce porneste de la productia de cereale /furaje combinate, ferme de crestere a puilor, abatorizare si distributie a produselor in reteaua proprie de magazine, dar si prin alte canale de distributie. Avicarvil este o companie cu capital 100% privat romanesc, asemeni tuturor firmelor care compun grupul Carmistin.
SIIC 2019 - "Tehnologii moderne pentru industria carnii din Romania" va avea loc pe 9 si 10 aprilie, la Hotel Ramada Parc, din Bucuresti.
Evenimentul initiat de Profi aduce la un loc mici producatori locali, mestesugari iscusiti, un ci...
GRILLFEST, cel mai mare festival de barbeque din Europa, revolutioneaza cultura barbeque din Roma...
Cu o traditie de peste 40 de ani, acest eveniment si-a consolidat statutul de platforma internati...