Safir propune meniuri sanatoase de Sarbatori

Safir propune meniuri sanatoase de Sarbatori


Gustarile festive dupa retete romanesti reprezinta alegerea cunoscatorilor de gust adevarat de pui si condimente naturale, atent selectionate, cu mestesug combinate, pentru a aduce mesei de Sarbatori un plus de rafinament si deliciu.

Meniu sanatos de Sarbatori

Produsele din carne de pui sunt preferatele romanilor care isi doresc un meniu sanatos de Sarbatori, pentru a se bucura din plin de clipele petrecute in familie, alaturi de cei dragi. Astfel, printre felurile de mancare preferate se afla piftia de cocos tanar, chisca de pui si nelipsitii carnaciori de pui.

 

Piftia de cocos tanar

Facuta dupa reteta traditionala moldoveneasca, piftia de cucos tanar este unul dintrele felurile de mancare preferate ale romanilor de sarbatori. Inca de la prima imbucatura, simti cum pofta de viata si de sarbatoare te cuprinde.

 

Chisca de pui

Chisca moldoveneasca  cu gust adevarat de pui, pregatita dupa o reteta simpla, este preparatul traditional nelipsit de pe masa de Craciun, ce are in compozitie carne tocata de pui si legume. Mirosul ei de sarbatoare va cuceri poftele invitatilor.

 

Carnati de pui proaspeti cu 100% condimente naturale

De pe masa festiva nu pot lipsi carnatii de pui proaspeti, cu 100 % condimente naturale, alegerea romanilor care isi doresc o masa gustoasa, gata preparata, cu un continut proteic bogat si cu putine grasimi.

 

Deliciosul de Vaslui, gust adevarat de pui, Zdravan Moldovenesc, puiul cu crestere lenta, si Fomica, puiul natural condimentat, reflecta viziunea si valorile Grupului de firme Safir, iar consumatorul se poate bucura de o placuta experienta gustativa diversificata, datorita unor produse romanesti sanatoase, care corespund cerintelor culinare ale romanilor.

Afla mai multe despre gamele de produse Zdravan Moldovenesc, Deliciosul de Vaslui si Fomica: http://www.safir.ro/ro/carne-de-puiPoti fi interesat si de