SALSI a lansat gama Tezaur, bazata pe specialitati cu dichis

SALSI a lansat gama Tezaur, bazata pe specialitati cu dichis


SALSI a lansat gama Tezaur, creata pe expertiza celor peste 100 de ani de traditie ai fabricii de la Sinaia. Carmen Gavrilescu, directorul executiv al fabricii, vorbeste intr-un interviu acordat in exclusivitate revistei INDUSTRIA CARNII.RO despre dezvoltarea acestor produse de nisa, destinate cautatorilor de bun gust de astazi si de maine.

„Creativitatea pentru dezvoltarea acestei game vine din viziune, deschidere la nou si curajul de a face lucrurile autentic, intr-un fel care sa defineasca in mod unic brandul nostru. Si ce am facut noi? Specialitati create in tihna dupa filozofia simpla a mesterului faurar, caci gustul este o chestiune ce tine de maturitate. Ne place sa ii spunem «craft quality» si reprezinta in esenta mestesugul realizarii unor operatiuni manuale in arta mezelaritului. Si astfel, utilizand elemente artizanale, am construit gama Tezaur, care le ofera momente de placere cautatorilor de bun gust”, ne-a povestit Carmen Gavrilescu.

 

Mai multe informatii despre cele trei produse din gama Tezaur - Salamul cu dischis, Picanteria cu dischis si Specialitatea cu dischis – puteti afla din interviul integral cu directorul fabricii SALSI, publicat in editia 59 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.Poti fi interesat si de