Profi vrea sa ajunga la 1.000 de magazine in 2019

Profi vrea sa ajunga la 1.000 de magazine in 2019


Retailerul Profi Rom Food, operatorul retelei de magazine Profi, implineste 18 ani pe piata de retail din Romania si anunta ca in 2019 va ajunge la 1.000 de magazine. Formatele de magazin sunt standard, city si loco.

"Aproape 15.000 de oameni si 900 de magazine aduc zilnic bucurie in fiecare casa, fie ca este vorba de produse de calitate la preturi corecte sau de programe pentru dezvoltarea profesionala a membrilor echipei, de sustinerea producatorilor si furnizorilor locali sau de numeroasele proiecte sociale care vin in ajutorul comunitatii”, a declarat Daniel Cirstea, directorul general Profi Rom Food.

 

Dupa 18 ani, Profi se pregateste sa deschida supermarketul cu numarul 1000. „Sunt 18 ani de cand deschideam la Timisoara primul magazin si, iata, deja ne pregatim sa il deschidem in anul care vine pe cel cu numarul 1000. Am trait multe intamplari in drumul nostru spre varful ierarhiei retailerilor din Romania. Unele ne-au ajutat sa crestem, altele sa ne dam seama ca mai avem multe de slefuit. Toate, insa, ne-au dovedit ca obstacolele sunt doar provocari pe care le putem depasi prin implicarea, increderea si pasiunea intregii noastre echipe si prin contributia partenerilor, producatorilor si furnizorilor care ne-au fost alaturi in acesti ani”, declara Daniel Cirstea, director general Profi Rom Food.

 

De asemenea, Gabriela Sirbu, directorul de marketing si comunicare al companiei, afirma ca odata cu compania au crescut si clientii ei.

 

“Odata cu PROFI au crescut si clientii nostri. Cand am deschis primul magazin, unii dintre ei poate isi tineau pentru prima oara copiii in brate, copii care acum au ajuns la majorat. Cu siguranta, toti au avut parte de momente incarcate de emotii pe care ne dorim sa le cunoastem si, impreuna, sa raspandim cat mai multe zambete”, a spus Gabriela Sirbu, directorul de marketing si comunicare al companiei.

 

In perioada 15 noiembrie – 5 decembrie, Profi isi sarbatoreste a 18-a aniversare in cele 436 de localitati.

 

Retailerul le promite clientilor surprize placute. „Si pentru ca si clientii lor sa simta bucuria, magazinele le promit surprize placute acelora dintre ei care impartasesc pe www.profi.ro/18ani povesti din viata lor, povesti care, intr-un fel sau altul, au legatura cu cifra 18, fie ca e vorba de ani, prieteni, sau orice altceva”, au spus reprezentantii lantului de supermarketuri Profi.

 

Profi este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din tara noastra.Poti fi interesat si de