PROFI va incheia anul cu 1.400 de magazine partener

PROFI va incheia anul cu 1.400 de magazine partener


PROFI anunta ca va ajunge la un numar de 1.400 de magazine partener pana la sfarsitul anului 2023.

Atingerea acestui prag important de magazine partener vine sa confirme inca o data ca PROFI are expertiza necesara pentru a dezvolta pe mai departe acest proiect,” afirma Marius Duval, Director de Dezvoltare magazine partener PROFI. “Suntem extrem de mandri de partenerii nostri si de rezultatele pe care le-am realizat impreuna. De-a lungul timpului, am trait experiente frumoase si ne-am bucurat de realizari dar au fost si momente dificile pe care am reusit sa le depasim cu brio. Consider ca asta face ca Proiectul Partener PROFI sa fie unul de succes. Pe langa pachetele financiare, oferim siguranta prin faptul ca partenerii nostri sunt sprijiniti si indrumati, oferim diversitate prin varietatea de formate de magazin cu care lucram si poate cel mai important , Punem suflet in tot ceea ce facem. Nu ne oprim aici, vom continua si anul viitor sa extindem numarul partenerilor si sa dezvoltam marea Familie PROFI.

 

Exista parteneri care gestioneaza unul sau mai multe magazine. Toate partile implicate in acest program au de castigat deoarece clientii se bucura de o atmosfera mai placuta si servicii mai bune la cumparaturi.

 

De la 15%, cat reprezentau aceste magazine in 2019, au ajuns azi sa  reprezinte 80% , cu o medie de crestere anuala de peste 300 noi magazine in parteneriat.

 

Odata acceptati in program, partenerii primesc spre gestionare un magazin operational, cu procese si proceduri gata implementate. Ei nu trebuie sa cheltuiasca nimic pentru identificarea, inchirierea si amenajarea spatiului, iar in cazul preluarii unui magazin cu vechime, acesta are deja o baza formata de clienti fideli. Totodata, beneficiaza de notorietatea brandului PROFI si de strategia de marketing si atragere a clientilor, fara a plati taxe de marketing. Noul Partener nu trebuie sa se preocupe nici in privinta fluxului de numerar pentru aprovizionarea cu marfa, PROFI preluand aceasta activitate complexa. Atat Partenerilor, cat si personalului lor, le sunt asigurate sesiuni de pregatire in cadrul acestui program lansat in urma cu mai bine de zece ani, intr-un model de business de succes, care si-a demonstrat pe deplin viabilitatea.

 

“Am inceput sa lucrez in domeniu intr-un magazin alimentar mic, de cartier, ulterior angajandu-ma la Profi, unde lucrez de peste 16 ani,” declara Elena Muresan care conduce un magazin Profi din Dej si, din aceasta luna, a decis sa se alature partenerilor retelei, devenind partenerul cu numarul 1000. “Am fost casier, sef de tura, sef de magazin si acum partener. Am preluat magazinul pe care l-am coordonat si in trecut, unde am reusit sa-mi construiesc o echipa solida cu care fac treaba foarte buna. Ma bucur ca sunt in puternica echipa PROFI, iar plusul de libertate in luarea deciziilor pe care il am acum imi da un nou fel de satisfactie.”

 

Cu aproape 1.700 de magazine partener si integrate in mai bine de 820 de localitati si peste 28.000 de angajati, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere in teritoriu din Romania.



Poti fi interesat si de