OPTIMEAT confirma prezenta la Bucharest Food Expo 2023

OPTIMEAT, unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de carne din Romania, isi prezinta la Bucharest Food Expo portofoliul de materii prime pentru industria carnii si de marfuri pentru sectorul comercial, fiind pregatit sa raspunda pozitiv provocarilor unei piete in permanenta evolutie.

Segmentul de piata in care a activat distribuitorul inca de la inceput este cel al consumatorilor de carne, pentru care asigura materiile prime de cea mai buna calitate.

 

Odata cu cresterea volumului de achizitii, OPTIMEAT si–a diversificat portofoliul de marfuri, care astazi cuprinde: carne de porc, vita, miel, oaie, pui, rata si curcan, la care se adauga pestele si cartofii.

 

Compania detine propriul depozit frigorific in Bucuresti, dotat cu echipamente moderne si agreat pentru schimburile intracomunitare si isi dezvolta propria retea de distributie la nivel national.

 

Odata cu extinderea gamei de marfuri si a facilitatilor de tip logistic, OPTIMEAT castiga o piata mai diversificata, portofoliul sau de clienti cuprinzand acum toate segmentele pietei de profil: procesatori de carne de toate nivelurile, comercianti en gros, magazine de tipul retailului traditional, hoteluri, restaurante si catering.

 

Politica comerciala a OPTIMEAT continua activitatea de baza a firmei – furnizor de materii prime pentru industria carnii si de marfuri pentru sectorul comercial, in paralel cu orientari noi, cum ar fi:

- Demararea unei investitii in vederea productiei de piese transate refrigerate de porc, vita, oaie si pasare

- Identificarea de clienti noi, atat din tara cat si din Uniunea Europeana

 - Cresterea volumului si a diversitatii produselor destinate segmentului de retail

- Concentrarea pe noi sortimente din categoria produselor Premium si promovarea lor pe piata

- Promovarea de noi produse din categoriile peste, cartofi si legume congelate

 

In perioada 28.09 - 01.10 2023,  BUCHAREST FOOD EXPO devine scena principala a produselor alimentare romanesti si internationale, un hub central de intalnire a specialistilor din sector cu partenerii din horeca si retail.

 

Pe intreaga perioada de desfasurare a expozitiei, participantii se vor bucura de  un program bogat de evenimente ce vor dezvalui:

- Cele mai recente tendinte si inovatii din sectorul alimentar si al bauturilor

- Show-uri culinare si degustari de produse

- Competitia Top Chef Macelar, aflata la a doua editie 

- Demostratii live cu cele mai noi tehnologii si echipamente de pe piata

- Conferinte si prezentari alaturi de speakeri de prestigiu

- Competitii culinare si masterclass-uri

- Intalniri cu liderii de piata din industria agroalimentara, retail si horeca

 

INSCRIE-TE la cea mai mare expozitie dedicata sectorului de alimente si bauturi din Romania!!!  



Poti fi interesat si de