Lidl mai deschide cinci magazine in Romania

Lidl mai deschide cinci magazine in Romania


Discounterul german Lidl, al treilea cel mai puternic jucator din comertul alimentar din Romania, va deschide cinci magazine la nivel national pana la sfarsitul anului, iar anul viitor inca 15, a declarat directorul de comunicare al companiei, Cristina Hanganu, citata de news.ro.

Managerul nu a precizat si valoarea investitiei totale.

 

”Noi crestem in medie cu 15 magazine pe an. Acum avem 230 de magazine, iar pana la sfarsitul anului vom mai deschide cinci magazine. Anul viitor ne propunem sa mentinem acelasi ritm de crestere de aproximativ 15 magazine pe an. Nu putem preciza care este valoarea totala a investitiei”, a spus Cristina Hanganu.

 

In ceea ce priveste locatiile, ea afirma ca societatea se va extinde in orase in care deja este prezenta, dar si in orasele noi, fiind prezenta in toate judetele.

 

De asemenea, in prezent, Lidl construieste al cincilea centru logistic la Roman.

 

„In cursul acestui an am deschis si Lidl Digital, hubul nostru de tehnologie care deserveste grupul Lidl. Am angajat deja 50 de specialisti, intentionam sa angajam in jur de 100. Cam in fiecare an, pe partea de retail, pe Lidl Discount, angajam in jur de 500 de oameni, cam acesta este ritmul nostru de crestere”, a adaugat Hanganu.

 

Pentru viitor, compania isi propune sa creasca cifra de afaceri peste media pietei, a adaugat ea, fara a oferi cifre exacte in acest sens.

 

Lidl a anuntat joi ca, in perioada 13-29 septembrie, deschide, in centrul Capitalei, Muzeul Bucatelor Ascunse, o expozitie gastronomica temporara ce isi propune sa conserve traditiile culinare, prin intermediul retetelor autentic romanesti. In aceasta perioada se vor desfasura zilnic mai multe tururi ghidate.

 

Muzeul Bucatelor Ascunse reuneste retete ale unor preparate specifice diferitelor zone ale Romaniei, descoperite de Lidl in incercarea de a identifica un nou produs care sa ajunga in magazinele sale, sub brandul Camara Noastra.

 

Lidl, parte a grupului Schwarz, are aproximativ 260.000 de angajati, dintre care peste 5.500 in Romania, unde retailerul german are deschise peste 230 de magazine si patru centre logistice.Poti fi interesat si de