INDUSTRIA CARNII.RO este la conferinta IFFA de la Viena

INDUSTRIA CARNII.RO este la conferinta IFFA de la Viena


Astazi are loc, la Viena, conferinta care precede unul dintre cele mai mari evenimente din industria carnii la nivel mondial: IFFA 2019.

Organizat sub motto-ul "Meet the Best", targul va avea loc intre 4 si 9 mai, la Frankfurt, si va oferi o imagine de ansamblu asupra industriei carnii, prezentand tendinte majore din acest domeniu, fiind totodata si un loc de inspiratie si schimb de idei pentru specialisti.

 

IFFA 2019 va beneficia de un nou spatiu expozitional, mai mare (119.000 de metri patrati) si cu un aspect optimizat. La eveniment si-au confirmat deja prezenta toti liderii de piata.

 

IFFA este cel mai important targ comercial pentru industria carnii. Numeroase companii mari din Germania si din intreaga lume si-au anuntat deja prezenta.

 

IFFA 2019 cea mai importanta platforma de inovatii pentru industria procesarii de carne. Se vor prezenta perspective ale sectorului de carne, noile tehnologii din industria procesarii de carne, tehnologii pentru ambalare si tranduri in abatorizare.

 

In centrul atentiei vor fi inovatiile si trendurile orientate pe nevoiile pietei. Vor fi prezenti specialisti din domeniu si in special decidenti din segmentul macelarilor.

 

Industria globala a carnii e o piata dinamica, aflata in continua crestere. Asadar si nevoia de tehnologii moderne si eficiente de procesare a carnii este in crestere. Editia  IFFA 2016 a adunat peste 960 de expozanti din 50 de tari si peste 60.000 de vizitatori din 140 de tari, iar aeditia 2019 se asteapta sa depasesca cifrele editiei precedente.

 

In 2019, vor fi prezenti peste 1.000 de reprezentanti ai mediului de afaceri, care vor prezenta tehnici si tehnologii noi de prelucrare a carnii. Evenimentul reprezinta un punct de intalnire pentru factorii de decizie si pentru expertii din domeniu.Poti fi interesat si de