Darimex International si-a rezervat locul la Bucharest Food Expo 2023

Darimex International si-a rezervat locul la Bucharest Food Expo 2023


Darimex International, unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de membrane naturale si artificiale in Romania, participa cu stand la expozitia Bucharest Food Expo, in perioada 28 septembrie – 1 octombrie, la Hala Laminor din Bucuresti.

Fondata la 12 aprilie 1939 in Rotterdam de bunicul actualului administrator, Johan Mari Schouten, compania DARIMEX a patruns pe piata din Romania in anul 1977 si a devenit lider pe segmentul productiei si furnizarii de membrane naturale si artificiale.

 

DARIMEX International ofera industriei de profil din Romania o gama diversificata de membrane artificiale, colagenice si celulozice, membrane naturale, precum si aditivi si condimente, de la producatori renumiti in lume: Wiberg, Frutarom, Solae, Scotnet Solutions.

 

Din portofoliul companiei fac parte unii dintre cei mai importanti producatori de membrane artificiale din lume: Devro, Viskoteepak, Pentopak si Hukki.

 

Cererea pentru produse sustenabile și vegane este in crestere si pe piata din Romania, astfel ca Darimex International se mandreste cu membranele celulozice de la Viskoteepak, 100% biodegradabile, sustinand eforturile producatorului de a reduce amprenta de carbon asupra mediului.

 

Darimex International ii asteapta pe toti cei interesati de produsele pe care le furnizeaza pentru industria carnii la standul B 403 din Hala Laminor, in cadrul Bucharest Food Expo.

 

In perioada 28.09 - 01.10 2023,  BUCHAREST FOOD EXPO devine scena principala a produselor alimentare romanesti si internationale, un hub central de intalnire a specialistilor din sector cu partenerii din horeca si retail.

 

Pe intreaga perioada de desfasurare a expozitiei, participantii se vor bucura de  un program bogat de evenimente ce vor dezvalui:

- Cele mai recente tendinte si inovatii din sectorul alimentar si al bauturilor

- Show-uri culinare si degustari de produse

- Competitia Top Chef Macelar, aflata la a doua editie 

- Demostratii live cu cele mai noi tehnologii si echipamente de pe piata

- Conferinte si prezentari alaturi de speakeri de prestigiu

- Competitii culinare si masterclass-uri

- Intalniri cu liderii de piata din industria agroalimentara, retail si horeca

 

INSCRIE-TE la cea mai mare expozitie dedicata sectorului de alimente si bauturi din Romania!!!  



Poti fi interesat si de