Centru de sacrificare a mieilor, deschis in Piata Aparatorii Patriei
Miercuri, 24 Aprilie 2019
Miercuri, 24 Aprilie 2019
Centrul de sacrificare este organizat sub coordonarea Agentiei Nationale pentru Zootehnie, a Directiei pentru Agricultura a Municipiului Bucuresti, in colaborare cu Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, cu sprijinul SC Amenajarea Domeniului Public 4 (ADP4) SA si al Primariei Comunei Zimbreasca, fiind autorizat pentru functionare. Sacrificarea mieilor se face zilnic, in intervalul orar 08:00 - 17:45.
"Prin aceasta actiune MADR doreste sa aduca mai aproape de consumatori produse de calitate, solicitate in mod frecvent, rezultate in urma parteneriatului direct dintre crescatorii de oi si consumatorii autohtoni", precizeaza reprezentantii MADR.
Döner este un fel de mancare tipic turcesc, care mai este frecvent numit „kebab”...
“Am observat in ultimii 3 ani o crestere semnificativa pentru comenzile de mici si anticipa...
Analizele efectuate de Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Bucuresti au confirmat focaru...