Carmangeria Ozana - Prima echipa inscrisa la Top Chef Macelar

Carmangeria Ozana - Prima echipa inscrisa la Top Chef Macelar


In premiera pentru Romania, CARNEXPO Grill organizeaza Top Chef MACELAR, prima competitie care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti care reprezinta cu mandrie breasla macelarilor.

Consursul se va desfasura in cadrul editiei a treia a evenimentului CARNEXPO Grill, in perioada 5-6 mai, la Phoenicia Blue View din Olimp.

 

Prima echipa inscrisa in concurs este formata din macelarii Carmangeriei Ozana si este condusa de Ionut Anghel, unul dintre proprietarii afacerii.

 

Carmangeria Ozana este pe piata din 1993 si proceseaza carne din ferma proprie si de la alti parteneri din tara. Are o gama bogata de produse din carne de vita, porc sau oaie. In plus, comercializeaza frigarui asortate, carnati, cotlete, mici suculenti, jumari, sorici, organe sau produse traditionale de sezon. Infiintata ca o macelarie de cartier, carmangeria Ozana a crescut in timp si a capatat traditie. Astazi, se bucura de colaborari cu multe companii si restaurante renumite din Bucuresti si nu numai.

 

Concurentii vor trece prin mai multe probe, jurizate de un complet de specialisti, in lupta pentru marele trofeu de Chef Macelar al Romaniei.

 

“In acest domeniu, inovatia este foarte importanta, trebuie dezvoltata categoria de semipreparate, ready-to-cook, ready-to-eat, dar si stilurile de taieturi ale carnii pe diferite categorii, precum carne de porc, pui, vita sau oaie. La fel de importanta este pozitionarea si prezentarea acestor produse. Romanilor le plac produsele deja consacrate (mici, carnati, burgeri), dar este nevoie de cercetare pentru a crea produse noi, aliniate la tendintele de gust populare la nivel global. Top Chef MACELAR este un proiect de suflet al nostru, care promoveaza esenta acestei industrii, pe care o servim de peste 15 ani si ne dorim sa devina un concurs de traditie in Romania”, spune Eugen Capra, CEO CARNEXPO Grill.

 

Despre CARNEXPO Grill:

CARNEXPO Grill, ajuns in 2022 la a treia editie, este un concept unic in Romania ce se va desfasura in perioada 5-6 mai intr-o noua locatie, Phoenicia Blue View din Olimp si va atrage cei mai importanti specialisti din industria alimentara, a bauturilor, HoReCa si retail, din tara, dar si din strainatate.

 

Peste 3.000 de experti sunt asteptati sa participe la malul marii, intr-o locatie de lux care permite extinderea evenimentului pe o suprafata mult mai mare, de pana la 15.000 de metri patrati.

 

Este de departe cel mai important eveniment gastronomic din Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si a descoperi produse si tendinte noi de piata. Ca in fiecare an, vor participa si delegatii de experti din strainatate precum Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Belgia si Germania, Italia, Spania, Franta.

 

Anul acesta, CARNEXPO Grill organizeaza, in premiera, competitia internationala Top Chef MACELAR, cu scopul promovarii si dezvoltarii breslei macelarilor din Romania.

 

Top Chef MACELAR este prima competitie care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti din tara si strainatate ce vor trece prin mai multe probe de concurs, jurizate de un complet international, in lupta pentru marele trofeu de Chef Macelar al Romaniei.



Poti fi interesat si de