BARONCINI prezinta la Bucharest Food Expo solutii complete in domeniul proiectarii de abatoare

BARONCINI prezinta la Bucharest Food Expo solutii complete in domeniul proiectarii de abatoare


BARONCINI, companie cu o experienta de peste 70 de ani in domeniul proiectarii de abatoare, participa anul acesta la cea mai mare expozitie dedicata industriei alimentare si a bauturilor – Bucharest Food Expo.

Compania asigura servicii complete de proiectare a instalatiilor, a echipamentelor si a sistemelor de abatorizare, fabricarea si implementarea acestora, instruirea personalului si mentenanta (service autorizat).

 

Printre proiectele finalizate in ultimii ani de BARONCINI se afla fabrica de preparate autentice romanesti a firmei TELDO TRANS, pentru care grupul a asigurat proiectarea, productia, instalarea, testarea si asistenta post-vanzare.

 

Compania a mai pus in functiune punctul de sacrificare la nivelul fermei ANDROANGUS din localitatea Cartisoara, jud. Sibiu. Reprezentantii grupului au precizat ca vor dezvolta acest tip de proiect valabil pentru centre sau puncte de sacrificare, venind in sprijinul fermierului roman cu solutii complete.

 

Printre cele mai importante proiecte realizate de specialistii BARONCINI se numara si cel al companiei RADIC STAR, cu o capacitate de sacrificare de peste 500 de porci/zi sau linia de productie integrata a companiei PORK PROD, cu o capacitate de sacrificare de peste 1.000 de porci/zi, o investitie de 12 milioane de euro. Un alt proiect inovativ a fost implementat in judetul Alba, in cadrul grupului Mercado. Este vorba despre o sectie de transare de aproximativ 2.400 m.p., care permite prelucrarea carnii de porcine si bovine in momente separate. Capacitatea sectiei este de circa 72 tone carne porc-vita/schimb.

 

Firma Baroncini a fost infiintata in anul 1947 de catre Baroncini Edmondo si Utignani Giuseppe. Din tata in fiu, s-a transmis politica firmei de a oferi clientilor un serviciu complet, de la proiectarea instalatiilor pana la instruirea personalului si service. Pana in prezent, Baroncini a realizat sute de abatoare in Italia si in alte tari.

 

In anul 2003 s-a infiintat Baroncini Est cu sediul in Bucuresti, cu scopul de a oferi asistenta tehnica, asistenta comerciala si service pentru toate echipamentele furnizate, marea majoritate de origine italiana.

 

Pe intreaga perioada de desfasurare a expozitiei, participantii se vor bucura de  un program bogat de evenimente ce vor dezvalui:

- Cele mai recente tendinte si inovatii din sectorul alimentar si al bauturilor

- Show-uri culinare si degustari de produse

- Competitia Top Chef Macelar, aflata la a doua editie 

- Demostratii live cu cele mai noi tehnologii si echipamente de pe piata

- Conferinte si prezentari alaturi de speakeri de prestigiu

- Competitii culinare si masterclass-uri

- Intalniri cu liderii de piata din industria agroalimentara, retail si horeca

 

INSCRIE-TE la cea mai mare expozitie dedicata sectorului de alimente si bauturi din Romania!!!  



Poti fi interesat si de