Asociatia Doripesco organizeaza o noua editie a Festivalului Pescaresc Delta din Carpati

Asociatia Doripesco organizeaza o noua editie a Festivalului Pescaresc Delta din Carpati


Asociatia Delta din Carpati - Doripesco pregateste cea de-a cincea editie a Festivalului Pescaresc Delta din Carpati – Doripesco, care va avea loc la Lacul Noua (Brasov), in perioada 18-20 august.

Festivalului Pescaresc Delta din Carpati – Doripesco face parte dintr-un proiect finantat prin programul POPAM 2014-2020, privind Cresterea gradului de ocupare a fortei de munca si sporirea coeziunii teritoriale.

 

Pentru a promova consumul de peste in randul populatiei din regiunea Centru, judetele Brasov, Covasna si Mures, echipa Doripesco a pregatit delicioase preparate din peste, concerte live cu trupe consacrate, dar si multe alte surprize.

 

Festivalul Pescaresc Delta din Carpati – Doripesco va incepe vineri - 18 august, la Lacul Noua din Brasov. Timp de trei zile Asociatia Delta din Carpati - Doripesco, organizatorul evenimentului, le-a pregatit vizitatorilor un ospat demn de cele mai exigente gusturi in domeniul culinar. Pentru organizarea Festivalului Pescaresc Delta din Carpati – Doripesco s-a primit finantare prin Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime 2014 – 2020 (www.ampeste.ro). Cererea de finantare a fost depusa la FLAG Pastravarii Fagarasului (Grup Local de Actiune pentru Pescuit).

 

Maestrii bucatari vor gati zilnic preparate proaspete si delicioase. Pe langa inegalabila saramura de crap sau pastrav, mititeii pescaresti, chiftelutele din peste si fishburger-ul Doripesco, organizatorii au noutati pentru oaspeti si urmaresc lansarea unui preparat surpriza: Fish Kebab, care are la baza o reteta originala si cu adevarat spectaculoasa.

 

Evident, nu vor lipsi nici produsele traditionale, cunoscute deja pe piata romaneasca si internationala, precum: Salata Traditionala cu Icre de Crap (detinatoarea certificarii STG), Pasta din Pastrav, Bagheta Doripesco, Zacusca din peste cu ciuperci, Pastravul Afumat, Batogul Afumat, sau Novacul Afumat din Tara Barsei (singurul produs din sectorul piscicol care se bucura de certificarea IGP). Vizitatorii evenimentului isi vor putea incanta papilele gustative atat cu produsele Doripesco, cat si cu produsele pescaresti ale altor producatori.

 

De la o asa petrecere nu puteau lipsi nici trupe consacrate, precum: Fly Project, Damian & Brothers, Atomic & Mihaela Grindean, Efthymos & Corul Dionysos, J Meister Brass Band, Ardelenii si multi altii. Acestia sunt doar cativa dintre invitatii speciali ai evenimentului.

 

Intrucat educatia alimentara si stilul de viata sanatos se invata de la cele mai mici varste, organizatorii vor acorda o atentie deosebita copiilor. Astfel, acestia se vor putea distra alaturi de Trupa Oaki Junior, vor putea participa la numeroasele concursuri sau isi vor crea amintiri pretioase alaturi de parinti, la photo corner-ul instalat intr-un spatiu special amenajat.

 

Asa cum pestele se simte cel mai bine in lac (LACUL NOUA), iar „Starea de bine” se cunoaste dupa ARMONIA cu natura si cu tine insuti/insati, la Festivalul Pescaresc Delta din Carpati – Doripesco vizitatorii se vor putea racori cu apa minerala plata ARMONIA.

 

Programul Festivalului Pescaresc Delta din Carpati – Doripesco

Vineri (18 august)

- 13:00 - Conferinta de presa

- 17:00 - Deschiderea oficiala

- 17:30 - Atomic

- 19:00 - Mihaela Grindean & Atomic

- 20:00 - Ansamblul Efthymos & Corul Dyonisos

 

Sambata (19 august)

- 11:00 – Deschidere ziua 2 (concursuri, muzica, antrenament Fitness & Zumba)

- 16:00 – Felicia Feldiorean

- 20:00 – J Meister Brass Band

- 21:00 – FLY PROJECT

 

Duminica (20 august)

- 11:00 - Deschidere ziua 3 (concursuri, muzica)

- 12:00 - Ardelenii

- 16:30 - Damian Draghici & Band



Poti fi interesat si de