Artizanii laptelui Artesana participa la Bucharest Food Expo 2023

Artizanii laptelui Artesana participa la Bucharest Food Expo 2023


Producatorul roman de lactate artizanale Artesana a confirmat prezenta la expozitia Bucharest Food Expo 2023.

Artesana este cel mai mare producator de lactate artizanale si unicul producator de lactate neomogenizate din Romania cu sediul in orasul Tecuci, judetul Galati. Fondatorii Companiei, Alina si Daniel Donici, au deschis prima fabrica de productie in luna august 2012 cu o investitie initiala de aproximativ 750.000 euro folositi pentru cumpararea terenului, a echipamentelor si pentru reconstruirea si amenajarea cladirii existente. In decembrie 2020, compania de private equity, ROCA Investments, a intrat in actionariatul Companiei prin cumpararea unui pachet de 20% de actiuni.

 

Portofoliul de produse Artesana este compus din lapte de vaca si de capra (ecologic si conventional), iaurturi (simple, cu bifidus, ecologice, de vaca si de capra), sana si kefir (ecologice, de vaca si de capra), smantana (din lapte de vaca), creme de branza (de vaca, de capra si cu patrunjel si usturoi), branzeturi maturate semitari (de vaca, de capra si din lapte de vaca cu trufe, peperoncino si miez de nuci). Produsele se gasesc in peste 700 de magazine din toate retelele nationale de super si hypermarket-uri, precum si in bacanii si lanturi locale. Toate produsele Artesana sunt ambalate in recipiente de sticla, care reprezinta cea mai buna solutie de pastrare a alimentelor, fiind, totodata, materialul 100% reciclabil pe termen nelimitat, fara pierderi de calitate sau puritate.

 

Artesana foloseste lapte 100% romanesc de la ferme mici si mijlocii din zona Tecuci, atent selectionate, toate avand acces la pasuni. Majoritatea fermelor actuale furnizeaza lapte catre Artesana inca de la inceput, fapt care certifica angajamentul Companiei de a respecta principiile comertului echitabil si de a oferi fiecarui furnizor pretul corect pentru munca sa.

 

In perioada 28.09 - 01.10 2023, BUCHAREST FOOD EXPO devine scena principala a produselor alimentare romanesti si internationale, un hub central de intalnire a specialistilor din sector cu partenerii din horeca si retail.



Pe intreaga perioada de desfasurare a expozitiei, participantii se vor bucura de  un program bogat de evenimente ce vor dezvalui:

- Cele mai recente tendinte si inovatii din sectorul alimentar si al bauturilor

- Show-uri culinare si degustari de produse

- Competitia Top Chef Macelar, aflata la a doua editie 

- Demostratii live cu cele mai noi tehnologii si echipamente de pe piata

- Conferinte si prezentari alaturi de speakeri de prestigiu

- Competitii culinare si masterclass-uri

- Intalniri cu liderii de piata din industria agroalimentara, retail si horeca

 

INSCRIE-TE la cea mai mare expozitie dedicata sectorului de alimente si bauturi din Romania!!!   



Poti fi interesat si de