Annabella preia magazinele Best Market din Dambovita

Annabella preia magazinele Best Market din Dambovita


Annabella, una dintre cele mai importante retele de retail local din Romania, achizitioneaza lantul de magazine Best Market, din Dambovita.

Reteaua Best Market este o afacere 100% romaneasca, infiintata in 2010, formata din 12 magazine cu suprafete cuprinse intre 250 m² si 950 m².

 

Reprezentantii Annabella au transmis ca preluarea activitatii unitatilor Best Market se va realiza progresiv, presupunand si integrarea celor 150 de angajati ai companiei: „Annabella va depune toate eforturile pentru a le asigura o tranzitie cat mai usoara catre noua organizare si va urmari crearea unui cadru propice pentru dezvoltarea individuala si profesionala a tuturor angajatilor, precum si integrarea cu succes a acestora in noua echipa extinsa”.

 

Prezenta de peste 30 de ani, pe piata de retail alimentar din Romania, reteaua Annabella numara 100 de magazine in 3 judete, Valcea, Arges si Olt, cu suprafete cuprinse intre 200 m² pana la 2.000 m², dezvoltate pe trei concepte de retail diferite – Annabella A-Z, Annabella Zilnic si Annabella Standard.

 



Poti fi interesat si de