Abatorro aduce carne de vita premium la Bucharest Food Expo 2023

Abatorro aduce carne de vita premium la Bucharest Food Expo 2023


Furnizorul de carne de vita Abatorro Beef Trading participa la Bucharest Food Expo 2023, unde va prezenta o selectie de carne de vita si manzat destinata procesarii si maturarii.

De peste cinci ani, Abatorro transeaza carcasa de vita pentru HoReCa si industria de procesare a carnii, timp in care s-a impus pe piata locala de carne de vita. Business-ul inregistreaza rezultate foarte bune, o cifra de afaceri de aproape 26 milioane de lei in 2021, an care a marcat si lansarea unei noi divizii, de productie a hamburgerilor din 100% carne de vita. Valoarea investitiei s-a ridicat la 800.000 de euro, iar suprafata unitatii este de 2.000 de metri patrati si include depozitele de congelare.

 

Abatorro transeaza aproape 40 de tone de carcasa de vita saptamanal, in proportie de 90% anterioare si posterioare de taur si de juninca. Cele mai multe carcase sunt importate din Polonia, deoarece oferta de pe piata interna este insuficienta.

 

In perioada 28.09 - 01.10 2023,  BUCHAREST FOOD EXPO devine scena principala a produselor alimentare romanesti si internationale, un hub central de intalnire a specialistilor din sector cu partenerii din horeca si retail.

 

Pe intreaga perioada de desfasurare a expozitiei, participantii se vor bucura de  un program bogat de evenimente ce vor dezvalui:

- Cele mai recente tendinte si inovatii din sectorul alimentar si al bauturilor

- Show-uri culinare si degustari de produse

- Competitia Top Chef Macelar, aflata la a doua editie 

- Demostratii live cu cele mai noi tehnologii si echipamente de pe piata

- Conferinte si prezentari alaturi de speakeri de prestigiu

- Competitii culinare si masterclass-uri

- Intalniri cu liderii de piata din industria agroalimentara, retail si horeca

 

INSCRIE-TE la cea mai mare expozitie dedicata sectorului de alimente si bauturi din Romania!!! 



Poti fi interesat si de