A aparut editia 62 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Miercuri, 19 Decembrie 2018
Miercuri, 19 Decembrie 2018
Asa cum v-am obisnuit, in ea veti regasi cele mai importante noutati din industrie, reportaje, analize si interviuri. Iata cateva dintre titluri:
INTERVIU: Florin RIZEA, director general MEDA PROD ‘98: "Am investit peste 5 milioane de euro in noua fabrica de produse crud-uscate"
EVENIMENT: Tranzactii de peste 15 milioane de euro la INDAGRA FOOD 2018 24
EVENIMENT: Viitorul sectorului de procesare a carnii: produse sanatoase si gustoase
PREZENTARE: Carnea Angus devine mai accesibila prin proiectul Filiera Calitatii lansat de Carrefour
ANALIZA: Carnea de porc, mai scumpa si mai multa din import
REPORTAJ: Stefan Carlet, RUSTIQ: "Carnea vanduta direct de pe butuc e o garantie a calitatii"
Evenimentul initiat de Profi aduce la un loc mici producatori locali, mestesugari iscusiti, un ci...
GRILLFEST, cel mai mare festival de barbeque din Europa, revolutioneaza cultura barbeque din Roma...
Cu o traditie de peste 40 de ani, acest eveniment si-a consolidat statutul de platforma internati...