Canada depaseste SUA in exporturile de carne de porc in China

Canada depaseste SUA in exporturile de carne de porc in China


Canada este in prezent cel mai mare furnizor nord-american de carne de porc in China, depasind S.U.A., potrivit unui raport China Daily.

carne chinaCanada este in prezent cel mai mare furnizor nord-american de carne de porc in China, depasind S.U.A., potrivit unui raport China Daily.


China este cel mai mare consumator de carne de porc din lume si este totodata un producator important de produse din carne de porc destinate consumului intern.

Conform unui raport recent al WATTAgNet, producatorii de carne de porc americani beneficiaza acum, dar si in viitorul apropiat, de o piata favorabila de export,

In 2018, S.U.A. va exporta intre 23% si 24% din productia de carne de porc.

Acest venit important din exporturi subliniaza necesitatea vaccinarii impotriva febrei aftoase (FMD), a declarat Steve Meyer, vicepresedinte al departamentului de analize pe carnea de porc din cadrul Express Markets Inc. Analytics.

Potrivit Departamentului de Agricultura american, in 2017, exporturile de carne de porc din S.U.A. sunt estimate sa ajunga la aproximativ 5,4 miliarde de lire sterline.

Exporturile de carne de porc din SUA catre China au crescut cu peste 70% fata de anul precedent.


Poti fi interesat si de