Salconserv a lansat Tocata Verdino, primul produs romanesc bazat pe plante care substituie carnea tocata

Salconserv a lansat Tocata Verdino, primul produs romanesc bazat pe plante care substituie carnea tocata


Salconserv Food, detinuta de oamenii de afaceri Raul Ciurtin si Eberhart Raducanu, lanseaza un nou produs: Tocata buna din plante Verdino. Pentru productia ei se folosesc ulei de cocos in loc de slanina si proteina de mazare in loc de carne.

Produsul are consistenta si aspectul carnii tocate de porc si este foarte versatil. De la ciorba de perisoare, ardei umpluti, sos Bolognese, musaca si pana la sarmale sau chiftele, orice fel de mancare devine foarte gustos si usor de preparat. Tocata Verdino nu contine colesterol, antibiotice, soia si nici organisme modificate genetic. Totodata, reprezinta o sursa de proteine si este colorata natural, cu pudra de sfecla rosie. Produsul completeaza sortimentatia Verdino ultra-fresh, alaturi de burger, mici si mici picanti.

 

In consecinta, Salconserv Food devine primul si singurul producator roman care ofera o alternativa la carnea tocata, proaspata, pe baza de proteine de mazare.

 

“Ne concentram asupra furnizarii de produse de top, competitive, plant-based, care sunt atat hranitoare, cat si gustoase. Echipa noastra lucreaza indeaproape pentru a oferi o gama de inovatii de produs, bazate pe plante, dar cu textura, gustul si profilul nutritional adecvat. Produsele plant-based sunt bune atat pentru oameni, cat si pentru mediu si animale”, a declarat Eberhart Raducanu, CEO Salconserv Food.

 

Produsele Verdino se gasesc in marile retele comerciale - Cora, Auchan, Carrefour, Kaufland si Rewe -, dar compania livreaza si prin propria platforma online. Tocata buna din plante Verdino poate fi achizitionata deocamdata doar de pe www.verdinoshop.ro.

 

Compania Salconserv Food a inceput productia la sfarsitul anului 2018, incheind 2019 cu o cifra de afaceri de 8,3 milioane de lei si 80 de angajati si estimeaza o crestere de pana la 12,2 milioane de lei in 2020.

 



Poti fi interesat si de