Safir lanseaza caserola transparenta, pentru o vizibilitate mai buna a produselor

Safir lanseaza caserola transparenta, pentru o vizibilitate mai buna a produselor


Grupul de firme Safir anunta lansarea unei variante superioare de ambalaj, caserola transparenta, pentru marca sa de produse Deliciosul de Vaslui.

Decizia a venit in urma unui studiu de piata efectuat alaturi de clientii sai, in scopul de a determina care sunt noile cerinte ale generatiei actuale de cumparatori si felul in care acestia si-au schimbat preferintele si obiceiurile de consum.

 

Raportul de analiza a aratat interesul crescut al audientei pentru posibilitatea de a vedea mai bine aspectul integral al produsului de la raft si dorinta consumatorilor de a fi mai bine informati in demersul lor de a face alegeri corecte.

 

Astfel, in 2019, din investitiile companiei, o parte s-a orientat in aceasta directie, materializandu-se prin schimbarea foliilor caserolelor cu produse din carne de pui, marca Deliciosul de Vaslui. Permitand observarea foarte clara a produsului din interior, noile ambalaje sunt configurate in atmosfera modificata, pentru a pastra prospetimea, fara a modifica proprietatile fizice sau chimice ale carnii sau a adauga ingrediente nenaturale.

 

Odata cu noile ambalaje, Deliciosul de Vaslui lanseaza campania „Limpede ca bună ziua!”, prin care isi propune sa-si educe cat mai bine consumatorii cu privire la felul in care se alege in mod sanatos un produs din carne de pui, sa comunice cat mai transparent si sa premieze cat mai multi clienti dornici de informatie corecta.

 

Grupul de firme Safir are aproape 28 de ani de experienta pe piata carnii din Romania si nu numai. Produsele Deliciosul de Vaslui se caracterizeaza prin gust deosebit si prospetime si sunt distribuite în lanturile Kaufland, Auchan sau Safir. Puii sunt crescuti in cele mai bune conditii, in fermele proprii.

 

Grupul de firme Safir dispune de 4 ferme, integral modernizate si dotate cu utilaje performante. Din respect pentru client si pentru calitatea oferita, se fac eforturi constante pentru a imbunatati metodele de procesare, verificare si testare.

 

Afla mai multe despre Grupul de firme Safir: www.safir.ro.

 

 Poti fi interesat si de