Mega Image lanseaza conceptul de Fresh Bazar, cu produse proaspete

Mega Image lanseaza conceptul de Fresh Bazar, cu produse proaspete


Mega Image inaugureaza un nou concept de magazin in Bucuresti – Fresh Bazar, un aprozar reinterpretat in stil urban actual, adaptat nevoilor consumatorilor precum si standardelor de calitate si prospetime din prezent.

Noul Mega Image Freh Bazar este situat in Bucuresti, strada Apusului nr. 29, bloc N19, parter si se desfasoara intr-un spatiu cu design contemporan, pe o suprafata de 84 m2.

 

"Cu Fresh Bazar, readucem in atentia consumatorilor clasicul aprozar care era recunoscut pentru produse proaspete, autentice si de calitate. Noi am dus la un nou nivel acest concept si l-am ancorat in stilul de viata modern, dinamic, in care alimentatia sanatoasa are un rol foarte important. Noul Fresh Bazar este despre noi, Mega Image, prin trei atribute cheie – prospetime, proximitate si inovatie. Reusim astfel sa ne mentinem in topul retail-ului modern si sa ne dezvoltam in teritorii familiare si apropiate de clientii nostri", spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

 

Noul Fresh Bazar Mega Image aduce o sortimentatie extinsa de produse proaspete, de la legume, fructe si zarzavaturi, la produse vrac – seminte, fructe confiate si condimente alese, la produse semipreparate, peste, legume, dar si o varietate de produse lactate proaspete si produse ambalate.

 

In magazin se regaseste, de asemenea, o selectie larga de produse bio, eco, naturale si raw vegan din toata lumea, de la produse pentru micul dejun, pana la ingrediente culinare ecologice.

 

Mega Image isi consolideaza pozitia in topul retail-ului modern din România printr-o strategie orientata spre expansiune in noi teritorii, o sortimenatie de produse de calitate si prin concepte care ofera experiente unice la cumparaturi.Poti fi interesat si de