La AIZKORA, produsele romanesti devin preparate fine dining cu influente iberice
Vineri, 01 Noiembrie 2019
Vineri, 01 Noiembrie 2019
Cei doi tineri entuziasti le propun celor care trec pragul restaurantului o experienta gastronomica aparte, o delectare cu gusturi nordice spaniole si romanesti.
„Am ales sa deschidem un restaurant aici si nu in Spania, pentru ca noi credem ca tara asta are mult potential si pentru ca vrem sa avem si noi un rol in dezvoltarea comunitatii. Am luptat un an si jumatate sa putem deschide restaurantul. Am ales zona dupa recomandari, pentru nivelul medium-high, aici nu va fi niciodata plin de studenti, pentru ca nu ne adresam lor. Trebuie sa avem putina rabdare pentru a atrage clientii potriviti, care vor sa aiba o experienta culinara diferita?, ne-a spus Deny Carculea, directorul gastronomic al AIZKORA.
AIZKORA Gastrobar a fost deschis cu o investitie considerabila, de 400.000 de euro. Restaurantul este amenajat modern, simplu, iar decorul din bucati de busteni de pe tavan face trimitere la faptul ca pentru o parte din preparate se foloseste focul cu lemn si carbune.
Reportajul integral realizat la restaurantul AIZKORA il puteti citi in editia 67 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.
Creati din carne „crescuta” din celule stem de porc in vase de fermentare din otel, p...
Participarea unei echipe romanesti la WBC este un proiect initiat de Fundatia „Stefan Moldo...
Desi carnea continua sa fie prezenta frecvent in alimentatia romanilor, cu 31% consumand-o aproap...