E vremea gratarelor! “Fomica?” vine cu noutati!

E vremea gratarelor! “Fomica?” vine cu noutati!


Safir a imbogatit portofoliul de produse “Fomica?” cu doua mixuri de semipreparate din carne de pasare si ingrediente 100% naturale.

Noile produse sunt potrivite pentru cei mari, dar si pentru cei mici. Mixul de pui picant contine Frigarui, Aripioare si Carnati picanti si este destinat persoanelor care prefera acest gust, iar Mixul de pui condimentat este ideal pentru copii avand Frigarui, Pulpe si Aripioare, gata condimentate.

 

Sunt mixuri potrivite pentru o zi de gratar, dar si de comandat la diferite restaurante, petreceri, festivaluri. Astfel, Grupul de firme Safir recomanda celor ce activeaza in industria HoReCa noile mixuri de la “Fomica?” – ce indeplinesc dorintele consumatorilor, contin doar carne de pasare si ingrediente 100% naturale.

 

Scopul brandului de preparate si semipreparate “Fomica?” a fost mereu acela de a face viata consumatorului mai usoara si mesele mai gustoase. Aceste atribute sunt printre cele mai cautate de romani, astfel ca “Fomica?” este un brand ce ia constant in considerare dorintele acestora.

 

Cereri mari, investitii pe masura

Pentru a satisface orice tip de consumator, fie business, fie individual, Grupul de firme Safir investeste constant in tehnologia din Abator si din Fabrica de preparate, investitii care sunt menite pentru a satisface cererea de produse. Iar parcul auto, propriu Grupului, ajuta la livrarea carnii de pasare cat mai rapid si in siguranta, oriunde in Romania.

 

Mai multe informatii despre „Fomica?” gasiti aici: www.safir.ro/ro/fomicaPoti fi interesat si de