Cum se fabrica produsele din carne de pasare marca Safir? (P)
Luni, 05 Octombrie 2020
Luni, 05 Octombrie 2020
Grupul este singurul producator de carne din Romania care lanseaza un film documentar de acest gen in 2020, film cu informatii de interes pentru cerintele actuale ale consumatorilor.
Primul film are la baza expresia dupa care functioneaza Grupul, „De la bob la consumator”, si prezinta imagini din fermele proprii, unde se cresc puii cu o crestere lenta, informatii despre cum si cu ce sunt hraniti puii, conditiile si spatiile acestora de trai.
Cel de-al doilea film este destinat brandului de preparate si semipreparate „Fomica?”. Filmul are ca scop sustinerea atributului unic al brandului: doar carne de pasare si condimente 100% naturale.
Puii din fermele Safir sunt crescuti cu mainile curate si cu valori sanatoase. In toata activitatea din industria carnii de pasare, Grupul s-a ghidat dupa valorile ce ii definesc, una dintre cele mai importante fiind transparenta in orice departament al lantului de productie.
Vezi aici mai multe detalii despre filmele Safir: www.safir.ro/ro/cum-se-fabrica
Precizarile au fost facute in urma afirmatiilor presedintelui Autoritatii Nationale pentru Protec...
Verificarile au relevat cateva nereguli la un numar restrans de producatori, produsele lor fiind ...
Numai in cursul zilei de marti, o suma de peste 424,67 milioane de lei a intrat in conturile a 7....