Monday, Jan 22nd

Last update10:41:07

Te afli aici: Tehnologie

banner optim 540x130
 

Tehnologie

Biofilm antimicrobian pentru ambalarea carnii

  • PDF
altCercetatorii Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Cluj-Napoca au obtinut medalia de aur la cea de-a 45 editie a Salonului International de Inventica de la Geneva pentru un biofilm cu activitate antimicrobiana, o folie din biopolimeri folosita in ambalarea carnii. Inventia a fost brevetata la sfarsitul anului trecut.

Detalii...

ANAR: Populatia piscicola de pe Aries nu este afectata de poluarea accidentala

  • PDF
anar piscicPoluarea accidentala din paraul Valea Sesei, inregistrata la inceputul acestei saptamani, care s-a propagat ulterior si in raul Aries, nu a afectat populatia piscicola, a anuntat Administratia Nationala „Apele Romane” (ANAR).

Detalii...

Solina Group a cumparat Supremia

  • PDF
solina groupSupremia Grup, lider pe piata locala de ingrediente alimentare si condimente, a fost achizitionata de compania franceza Solina, unul dintre cei mai mari producatori de ingrediente pentru industria alimentara din Europa.

Detalii...

Supremia Grup a lansat Gusticus

  • PDF
supremia grCel mai mare producator de condimente si ingrediente pentru industria alimentara din Romania, Supremia Grup, isi extinde portofoliul de produse oferind solutii complete destinate segmentului HoReCa Fine Dining.

Detalii...

PENTAPAC: tot mai multi producatori pun pret pe calitatea echipamentelor de ambalare

  • PDF
pentapac mDupa cativa ani in care producatorii romani au achizitionat echipamente la cel mai mic pret, acum acestia pun mai degraba pret pe calitatea acestora, iar balanta inclina tot mai mult spre achizitionarea unui produs mai scump, dar de calitate superioara, potrivit reprezentantilor companiei Pentapac.

Detalii...

Inovatie de la Caroli: Salamul Semenic EXTRA cu eticheta termosensibila

  • PDF
inovatie cfCaroli Foods Group introduce o premiera pe piata romaneasca de mezeluri: eticheta cu cadran termosensibil ce indica temperatura optima de pastrare a produsului (sub 8⁰C).

Detalii...

CIA Aboliv a lansat „Salinateˮ, produs traditional unic in Romania

  • PDF
olivian bogdanCel mai mare producator de preparate din carne din judetul Cluj, CIA Aboliv, reinventeaza retetele traditionale de conservare a carnii prin lansarea gamei „Salinateˮ.

Detalii...

FOX: investitie de 1 milion de euro pentru o linie automata de feliere

  • PDF
fox investitieIn ultimii sase ani, producatorul de preparate din carne Fox a reusit sa isi depaseasca performanta realizata in anul precedent.

Detalii...

Subventiile din bugetul national vor fi efectuate din 28 februarie

  • PDF
subv bug natSubventiile din bugetul national (ANT 1) vor incepe anul acesta din 28 februarie, intr-o perioada in care fermierii pot sa le foloseasca, in conditiile in care, in 2016, acestea s-au platit abia in lunile iunie si iulie, a declarat ministrul Agriculturii, Petre Daea, intr-o conferinta de presa.

Detalii...


banner agerpress nou 554x80