CIA Aboliv a lansat Salinate?, produs traditional unic in Romania

CIA Aboliv a lansat Salinate?, produs traditional unic in Romania


Cel mai mare producator de preparate din carne din judetul Cluj, CIA Aboliv, reinventeaza retetele traditionale de conservare a carnii prin lansarea gamei Salinate?.

olivian bogdanCel mai mare producator de preparate din carne din judetul Cluj, CIA Aboliv, reinventeaza retetele traditionale de conservare a carnii prin lansarea gamei Salinate?.
Aceasta cuprinde specialitati din carne de porc crud-uscate, maturate in mediul special din vechile galerii ale Salinei Turda.

eugen olivian

A venit vremea ca dupa o identitate deja bine consacrata pe piata de profil, generata de faptul ca societatea noastra este unul dintre principalii procesatori de carne din Romania pe segmentul private label, sa ne cream o noua identitate, cea de furnizor de produse traditionale premium. Sunt foarte mandru ca, dupa mai bine de doi ani, va prezentam Salinatele, un produs cu o poveste aparte, la care noi am pus foarte mult suflet?, a declarat Olivian Bogdan, directorul general al CIA Aboliv.

salinate

Salinatele? reprezinta primul produs din carne din judetul Cluj care a obtinut atestatul de produs traditional romanesc, eliberat de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

grup 5



Poti fi interesat si de