Un nou produs in portofoliul DIANA: Carnatii Extra Cascaval

Un nou produs in portofoliul DIANA: Carnatii Extra Cascaval


Compania valceana DIANA a anuntat, printr-un comunicat de presa, extinderea portofoliului de produse, prin lansarea carnatilor extra cascaval.

dianaCompania valceana DIANA a anuntat, printr-un comunicat de presa, extinderea portofoliului de produse, prin lansarea carnatilor extra cascaval.


Reteta produsului a fost analizata, modificata si perfectionata pe parcursul a mai multe luni de zile, pentru a obtine un produs bun, o combinatie savuroasa intre carnea de porc si gustul intens de cascaval.

Ideea lansarii acestui produs a pornit de la un produs existent in catalogul DIANA Carnaciorii cu Cascaval. In timp ce acestia din urma sunt perfecti pentru gratar, noul sortiment se preteaza foarte bine pentru gatitul in gospodaria proprie, avand si un procedeu de preparare nou pe piata. Carnatii Extra Cascaval se fierb 2 minute in apa clocotita, apoi se gatesc la tigaie pentru o textura si un gust deosebit.

Lansarea Carnatilor Extra Cascaval s-a realizat in prima faza in cadrul retelei de magazine DIANA, retea care numara in prezent 43 de unitati din 4 judete din tara: Valcea, Olt, Gorj si Arges. In momentul de fata produsul este disponibil si clientilor din traditional trade ai Abatorului si Fabricii de Mezeluri DIANA.

Promisiunea brandului DIANA este sa isi pastreze in continuare nivelul de calitate al produselor si serviciilor si a aduca pe piata noi produse, dar si ambalaje noi pentru a satisface toate gusturile.



Poti fi interesat si de