Tuesday, Jan 23rd

Last update10:41:07

Te afli aici: Tehnologie Retete Maestrul bucatar Horia Virlan a gatit cu produse „Moldova in Bucate”

banner optim 540x130
 

Maestrul bucatar Horia Virlan a gatit cu produse „Moldova in Bucate”

  • PDF
horia varlan mSute de clienti au trecut pragul magazinului Auchan Titan, in cursul acestei saptamani, si au asistat la un show culinar incendiar sustinut de Chef Horia Virlan. Cei care au ramas pana la final au fost rasplatiti cu  bucate delicioase, pregatite cu talent si pasiune.  
Ingredientele principale au fost produse din gama „Moldova in Bucate” de la Vascar.

Mushiul file taranesc, Sunculita taraneasca, Salamul Victoria si carnatii Bucovineni, toate din gama „Moldova in bucate”, s-au transformat in preparate delicioase, pregatite dupa retete consacrate ale maestrului Horia Virlan: „Muschi file taranesc in sos fin de ciuperci  de padure si ierburi aromate”, „Paste rigatoni in sos din sunculita taraneasca si rosii coapte”, „Piept de pui umplut cu salam Victoria si Mozzarella, in sos de rosii” sau „Salata calda cu carnati Bucovineni si cartofi noi”.

„Preparatele „Moldova in bucate”, sunt obtinute dupa o reteta traditionala, folosind carne de cea mai buna calitate si condimente naturale.

Produsele noastre nu sunt doar delicioase, ci si sanatoase, ideale pentru o gustare rapida, sau ca baza pentru mancaruri. Este al doilea cooking show live organizat de Vascar si ne propunem sa continuam aceasta serie”, a declarat Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.

banner agerpress nou 554x80