Deliciosul de Vaslui - o sarbatoare de pui


Deliciosul de Vaslui este cel mai cunoscut brand de produs al grupului de firme Safir - un pui sanatos, neinjectat, dintr-un loc cu asternut de paie, hranit cu furaje pe baza de cereale, a carui crestere nu a fost stimulata in niciun fel - apreciat in primul rand pentru gustul adevarat, dar si pentru implicarea activa in viata comunitatii locale.

delicios 0Deliciosul de Vaslui este cel mai cunoscut brand de produs al grupului de firme Safir - un pui sanatos, neinjectat, dintr-un loc cu asternut de paie, hranit cu furaje pe baza de cereale, a carui crestere nu a fost stimulata in niciun fel - apreciat in primul rand pentru gustul adevarat, dar si pentru implicarea activa in viata comunitatii locale.
Si pentru ca anul acesta Safir implineste 25 de ani plini de viata, Deliciosul de Vaslui ii sarbatoreste pe cei care l-au crescut, imbracand o noua eticheta.

Gustul adevarat de pui, una dintre cele mai importante si recognoscibile atribute ale produselor comercializate sub brandul Deliciosul de Vaslui, se afla in centrul noului concept de eticheta, fiind sustinut de personajul care a cucerit comunitatea online iubitoare de pui cu minte, bune maniere si umor inspirat.

Noua eticheta intareste entuziasmul si pofta de viata a oamenilor din Safir de a face lucrurile cinstit si corect, dar si lantul valoric prin care trec puii deliciosi pana ajung pe mesele din bucatariile clientilor fermele proprii, abatorul de pasari, fabrica de nutreturi combinate si cea de fainuri proteice si reteaua de distributie a grupului de firme Safir.

Atentia la detalii, respectul pentru client si calitate, dorinta permanenta de evolutie si dezvoltare se regasesc in exigenta si precizia cu care a fost realizata noua eticheta de brand Deliciosul de Vaslui.

Jovial si cu bratele mereu deschise, Deliciosul de Vaslui isi intampina fanii, prin intermediul noii etichete, in toate punctele de comercializare a produselor (reteaua de distributie proprie, retelele Auchan si Kaufland), transmitand dorinta de a-si face noi prieteni si curiozitatea de a descoperi lucruri inedite despre oameni si pui.

Grupul Safir are o experienta de peste 25 de ani pe piata carnii din Romania si nu numai. Pentru modernizarea sistemului propriu de productie, dar si pentru asigurarea si controlul calitatii produselor, compania a investit in dotarea cu: un modern abator de pasari, ferme proprii, fabrica de fainuri proteice si cea de nutreturi combinate, dar si o retea de distributie proprie.

Afla mai multe despre grupul de firme Safir si Deliciosul de Vaslui cel mai distractiv si sociabil pui:
www.safir.ro
www.deliciosul.ro
www.zdravanmoldovenesc.ro
www.nutriva.roSaveSave



Poti fi interesat si de