Un nou produs Doripesco - salata Delta din Carpati cu 27% icre de crap
Joi, 28 Ianuarie 2016
Joi, 28 Ianuarie 2016
In anul 2016, Doripesco si-a propus sa ofere clientilor produse noi, in conformitate cu cele mai exigente cerinte. Astfel, compania a lansat o noua reteta pentru Salata de icre de crap Delta din Carpati.
Acest produs prezinta trei mari atuuri: concentratie de 27% icre de crap, fiind salata cu cel mai mare procent de icre de crap de pe piata romaneasca, nu are conservanti, iar reteta este preluata din stramosi.
Doripesco pastreaza traditia salatei de icre de crap, oferind clientilor cel mai savuros si natural produs de pe piata, in segmentul sau. Datorita ingredientelor utilizate si pentru ca s-au pastrat retetele din vechi stramosi, Salata de icre de crap Delta din Carpati-Doripesco este atestata de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale ca produs traditional.
De la an la an, salata de icre de crap Doripesco a fidelizat din ce in ce mai multi clienti, devenind produsul motor al companiei si castigand notorietate in intreaga tara. Din respect pentru clientii nostri, ne-am dorit sa le oferim un produs imbunatatit, de o calitate net superioara, intr-un ambalaj de sticla, care ofera posibilitatea conservarii naturale, fara adaugare de aditivi si conservanti alimentari. Speram ca si acest produs nou sa fie primit cu entuziasm in marile lanturi de magazine, alaturi de celelalte produse ale gamei Delta din Carpati - Doripesco, spune Ruxandra Coc, director dezvoltare Doripesco.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...