Sunday, Nov 19th

Last update03:49:00

Te afli aici: Tehnologie Materii Prime

banner optim 540x130
 

Materii Prime

Beneficiile microorganismelor Chr. Hansen pentru preparatele din carne

  • PDF
hansen 2„Utilizarea microorganismelor cu scopul cresterii sigurantei alimentare in preparatele din carne proaspete, fierte-afumate si maturate” a fost tema seminarului organizat, pe 8 aprilie, de compania Chr. Hansen, in Bucuresti.

Cele mai noi produse de ambalare, prezentate in premiera la Congresul INDUSTRIA CARNII.RO

  • PDF
living freshLivingJumbo Industry SA va lansa, in premiera, cele mai noi produse de ambalare pentru industria alimentara.

ANSVSA, somata sa controleze si alimentele provenite din UE

  • PDF
alimente ueDeputatii din Comisia pentru agricultura au cerut conducerii Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) sa efectueze controale la frontiera si asupra produselor alimentare provenite din tarile Uniunii Europene, nu doar asupra celor din afara spatiului comunitar, in conditiile in care exista suspiciuni legate de calitatea carnii, mierii sau a legumelor si fructelor provenite din aceste tari, anunta Agerpres.

Procesatorii de carne de pasare din Ungaria cer micsorarea TVA-ului

  • PDF
procesatoriProcesatorii de carne de pasare din Ungaria au cerut prim-ministrului Viktor Orban sa micsoreze taxa pe valoare adaugata pentru carnea de pasare, dupa ce guvernul de la Budapesta a scazut TVA-ul la carnea de porc de la 27 la 5% incepand de la 1 ianuarie, releva The Poultry Site.

Spania: stocuri de carne blocate in depozite, in asteptarea unor preturi mai bune

  • PDF
stire 2Dupa ce, la inceputul acestui an, au fost retrase si distruse tone de legume de pe piata spaniola, un lucru asemanator s-ar putea intampla si in industria porcina din regiunea spaniola Murcia, potrivit publicatiei Murcia Today.

banner agerpress nou 554x80