PIONEER GROUP construieste un depozit logistic

PIONEER GROUP construieste un depozit logistic


PIONEER GROUP si-a propus sa implementeze pe piata din Romania tendinta de a utiliza membrane celulozice de calibre mici.

pioneer stire 8PIONEER GROUP si-a propus sa implementeze pe piata din Romania tendinta de a utiliza membrane celulozice de calibre mici.


Acestea sunt indepartate de pe produs in timpul procesului de fabricatie, iar astfel se trimit pe piata produse fara membrana. Producatorii romani sunt reticenti, probabil din teama de schimbare, dar si din comoditatea de a schimba anumite etape ale procesului tehnologic - faza de umplere, etapa tratamentelor termice si amenajarea unui spatiu de depielitatre a crenvurstilor, de exemplu, a declarat Ovidiu Rosca, directorul general PIONEER GROUP.

Perspectivele pentru anul 2018 sunt interesante. Planul de investitii al companiei pentru anul 2018 include construirea unui depozit logistic in care sa functioneze ambele departamente - membrane si aditivi, investitie de aproximativ 300.000 de euro. In plus, ne-am propus sa marim capacitatea in zona de gofrare a membranelor, dar si sa inlocuim utilajele de ambalat si dozat, in sectorul de aditivi. In ceea ce priveste livrarea produselor, inregistram adesea intarzieri ale transporturilor, din cauza lipsei infrastructurii. De aceea, militam pentru construirea unei autostrazi Bucuresti-Iasi, a mai spus Ovidiu Rosca.



Poti fi interesat si de