Masina de umplut sub vid cu rasucire si retinere membrana

Masina de umplut sub vid cu rasucire si retinere membrana


Mai simplu de atat nu se poate. Ca un pachet totul inclus, aceasta masina include tot ce este necesar pentru productia de salamuri si carnati: o masina de umplut cu vacuum cu o tehnologie dublu snec, un dispozitiv de retinere membrana cu teava de rasucire si teava de umplere.

masinamembranaMai simplu de atat nu se poate. Ca un pachet totul inclus, aceasta masina include tot ce este necesar pentru productia de salamuri si carnati: o masina de umplut cu vacuum cu o tehnologie dublu snec, un dispozitiv de retinere membrana cu teava de rasucire si teava de umplere.
Asamblat cu sau fara stecher in functie de dorinta clientului, este ambalat in mai putin de 24 de ore. Livrarea se face in toata lumea prin transportatori de marfa de renume pentru asigurarea primirii masinei de umplut cu vacuum cat mai repede pentru productia de salamuri si carnati. Service-ul special DARIMEX/VEMAG incepe din start. Toti pasii de operare necesari pentru setarea masinii de umplut sunt imprimati pe exteriorul ambalajului. Acest lucru va asigura ca sunteti pe pagina corecta de la inceput. Operarea masinii de umplut sub vid pentru producerea salamurilor si carnatilor este usoara si intuitiva. Imediat dupa pornire veti vedea asistentul de setare pe panoul de control tactil. Acesta va poate ghida pas cu pas prin tot procesul de setare al masinii de umplut, indicand solutii eficiente de productie. Palnia toate intr-una are o capacitate de 45 litri. Fiind protejata de un capac transparent, veti putea identifica intotdeauna nivelul de umplere, asadar veti putea produce specialitati fara probleme. Masina este echipata cu tot ceea ce este necesar pentru producerea salamurilor si carnatilor. Fie ca e vorba de umplere directa, clipsare sau legarea/rasucirea de membrane din colagen, celuloza sau naturale, aceasta masina de umplut va satisface toate cerintele. Curatarea este simpla si rapida cu ajutorul unui echipament cu presiune scazuta si cu materiale de curatare disponibile la vanzare.

Aflati continuarea articolului in revista INDUSTRIA CARNII.RO. Solicitati un exemplar al editiei cu numarul 29 la adresa de e-mail office@industriacarnii.ro sau la telefon 021.450.50.64 prin departamentul nostru de vanzari.



Poti fi interesat si de