Tuesday, Jan 23rd

Last update10:41:07

Te afli aici: Tehnologie Materii Prime

banner optim 540x130
 

Materii Prime

PIONEER GROUP construieste un depozit logistic

  • PDF
pioneer stire 8PIONEER GROUP si-a propus sa implementeze pe piata din Romania tendinta de a utiliza membrane celulozice de calibre mici.

Ultima actualizare în Vineri, 12 Ianuarie 2018 15:22

MARSAL mareste capacitatea fabricii

  • PDF
marsal stire 7MARSAL PRODUCTION GROUP, unul dintre cei mai importanti producatori de ambalaje din Romania, are in derulare o serie de investitii, pe care le va finaliza anul viitor.

Ultima actualizare în Vineri, 12 Ianuarie 2018 15:24

APIA efectueaza plati pentru reducerea accizei la motorina

  • PDF
apia efAgentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca incepand din 21.12.2017, va efectua plata ajutorului de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura, aferenta cantitatilor de motorina utilizate in perioada 1 iulie – 30 septembrie 2017 (trimestrul III 2017.

Comisia Europeana analizeaza problema oualor contaminate cu insecticid

  • PDF
oua fipronilComisarul european pentru sanatate si siguranta alimentara, Vytenis Andriukaitis, a convocat o intalnire cu ministrii si organismele nationale pentru a discuta efectele negative ale contaminarii oualor cu substanta toxica denumita fipronil, care a dus la dispute intre statele membre, transmite Reuters.

Solina a finalizat achizitia companiei Supremia

  • PDF
supremia achizitieReprezentantii grupului Solina au anuntat finalizarea procesului de achizitie a companiei Supremia Grup, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Supremia.

banner agerpress nou 554x80