MULTIVAC a lansat un echipament destinat consumatorilor casnici

MULTIVAC a lansat un echipament destinat consumatorilor casnici


MULTIVAC a lansat un nou dispozitiv ce permite consumatorilor sa-si ambaleze acasa produsele alimentare in pungi vidate pentru a le ingheta, a le mentine proaspete pentru mai mult timp sau pentru a le gati la temperaturi scazute.

multivac homeMULTIVAC a lansat un nou dispozitiv ce permite consumatorilor sa-si ambaleze acasa produsele alimentare in pungi vidate pentru a le ingheta, a le mentine proaspete pentru mai mult timp sau pentru a le gati la temperaturi scazute.


Multivac Home are patru functii pre-programate:vacuum complet(99%) la 10 mbar, pungi partial vidate pentru produse fragile, depozitare in recipienti de sticla (ulei sau vin) si functie de marinare.

Multivac Home este deja popular printre bucatarii care gatesc cu uleiuri de inalta calitate. Acestea isi pierd proprietatile organoleptice in foarte scurt timp, iar dispozitivul permite evacuarea oxigenului din spatiul capului sticlei la fiecare utilizare, a declarat Christophe Charoy, presedintele MULTIVAC France.

Potrivit Process Alimentaire, Multivac Home va fi comercializat publicului larg din ianuarie 2018. Echipamentul este destinat persoanelor fizice si va fi vandut la un pret de1.299 bucata.



Poti fi interesat si de