Wednesday, Jan 24th

Last update04:22:47

Te afli aici: Tehnologie Echipamente Sisteme pentru cantarire si etichetare automata, de la Teorema Trading

banner optim 540x130
 

Sisteme pentru cantarire si etichetare automata, de la Teorema Trading

  • PDF
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 
teorema carnexpo 2017TEOREMA TRADING, furnizor de echipamente si utilaje pentru industria alimentara, a expus la Carnexpo 2017 sisteme complete din inox pentru cantarire si etichetare automata, care acopera o gama larga de aplicatii.

„Sistemul ES1000 printeaza si aplica etichete deasupra si dedesubtul produsului cu o viteza de 50 ml/minut, fiind potrivit pentru produse cu înaltimi de lucru aproximativ egale. Mai sunt sistemele ES5000, care cantaresc si eticheteaza 65 de pachete/minut si se preteaza unor capacitati de productie mici si medii.

Sistemele de cantarire si etichetare complet automate ES7000 ating viteze de lucru de 120 de pachete/minut si sunt varful de gama al producatorului Espera. Sunt sisteme foarte robuste, potrivite pentru cei care au nevoie de viteze mari de lucru, acuratete si flexbilitate în aplicarea etichetelor”, a declarat Cristina Uta, directorul general al TEOREMA TRADING.

Potrivit reprezentantilor companiei, sistemele Espera sunt modulare si configurabile în functie de nevoile clientilor, fiind controlate de terminale color cu diagonala de 17 inci, cu ecran tactil, meniu în limba romana, bazate pe sistemul de operare Windows XP, ceea ce le face intuitive si usor de folosit.

„Se ofera gratuit posibilitatea de a introduce în retea sistemul si softul care îi permite sa creeze etichete pe PC-uri externe. Pentru toate sistemele Espera sunt oferite din standard posibilitati de printare coduri de bare cunoscute inclusiv 2D, sau de creare coduri de bare unice cu ajutorul aplicatiei Bar Code Creator. De asemenea, printeaza preturi în functie de greutate si campuri de greutate”, a mai afirmat Cristina Uta.

Ultima actualizare în Joi, 21 Decembrie 2017 16:50


banner agerpress nou 554x80