Monday, Dec 11th

Last update09:52:49

Te afli aici: Tehnologie Echipamente MULTIVAC preia divizia de feliatoare ale VC999

banner optim 540x130
 

MULTIVAC preia divizia de feliatoare ale VC999

  • PDF
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 
feliator multivacSpecialistul in productia de utilaje si echipamente de ambalat pentru industria carnii, MULTIVAC anunta preluarea diviziei de feliatoare ale companiei VC999, incepand cu 1 decembrie 2017.

In urma acestui pas strategic, MULTIVAC va putea oferi dintr-o singura sursa linii complete de ambalare pentru produse feliate, precum carne si branzeturi.

Divizia Slicer a VC999 este o unitate de afaceri relativ tanara, infiintata in urma cu cinci ani ca parte a companiei VC999.

Dupa finalizarea preluarii, MULTIVAC va continua sa foloseasca fabrica de productie actuala a VC999, de la Buchenau (Dautphetal) ca centru de dezvoltare si locatie de productie pentru prototipuri. Productia in masa a masinilor de feliere va avea loc la sediul firmei MULTIVAC din Wolfertschwenden. Se planifica in prezent o investitie extinsa pentru construirea unei unitati de productie moderne care va include o instalatie de ultima ora pentru tehnologia aplicatiilor. 

Pentru a completa gama de feliatoare, MULTIVAC a incheiat recent aliante strategice cu parteneri industriali, precum BIZERBA. Pentru a raspunde cerintelor din sector, MULTIVAC va comercializa in anumite regiuni slicere FORMAX din portofoliul PROVISUR.

banner agerpress nou 554x80